Een paar woorden

Over Helianthe en Mariska

Zussen, vriendinnen en sinds een aantal jaar ook partners

Lees hier ons verhaal

Mucha mind team Helianthe en Mariska lachend met hun moeder

Persoonlijk hebben wij, net als (bijna) iedereen, ook het nodige meegemaakt in ons leven. Van opgroeien in armoede, verkeerde mannen aantrekken, liefdesverdriet, relatieproblemen, grote werkdruk, ernstige ziekte, strijd met gewicht, onzekerheid enz..
Maar er was altijd 1 stabiele factor in ons leven en dat was onze positieve mindset. Op een of andere manier konden wij altijd wel iets moois uit een bepaalde situatie halen en daar zijn wij onze moeder erg dankbaar voor. Die liefde en positivieve mindset hebben wij meegekregen van haar. De tools en technieken hebben wij erbij geleerd en op onszelf toegepast en ondervonden. Deze willen wij met JOU persoonlijk delen, waar je tegen aan loopt en hoe je dat dan oplost, want jij zal jezelf ook vast afvragen….

Doe je ook mee met ons?

Wij willen je graag helpen met meer zelfliefde en vertrouwen in je eigen kunnen

Meer geluk met je mindset

Je hebt je eigen geluk zelf in de hand
Het begint allemaal bij jouw mindset en perspectief. Als je negatief denkt, zul je negativiteit aantrekken. Als je positief denkt, zul je positiviteit aantrekken. Dit betekent niet dat je altijd blij moet zijn, maar het betekent wel dat je kunt kiezen om positief te zijn, zelfs in moeilijke tijden. Je kunt bijvoorbeeld leren om dankbaar te zijn voor wat je hebt in plaats van te focussen op wat je niet heb
Winkelwagen
Scroll naar boven